Blue Collar Hotel

Reno Divorce

Reno Divorce heeft gedurende meer dan 20 jaar zijn unieke mix van krachtige punkrock-‘n-roll, op wortels gebaseerde Americana en authentiek vertellen verfijnd.

Koop hier je tickets

Datum

30-07-2023

Tijd

Van 19:30u Tot 21:30u

Reno Divorce heeft gedurende meer dan 20 jaar zijn unieke mix van krachtige punkrock-‘n-roll, op wortels gebaseerde Americana en authentiek vertellen verfijnd. Frontman Brent Loveday’s ongelooflijke gave om oprechte en verontrustende momentopnames van het leven aan de rand over te brengen, resoneert luid met de luisteraar. Het herinnert hen ook subtiel eraan dat, ja, slechte dingen gebeuren met goede mensen en dat je de volgende kunt zijn. Gecombineerd met vlijmscherpe gitaren, een onvermoeibare ritmesectie, honingzoete harmonieën en een onvergetelijke live show, is Reno Divorce een outfit die je niet wilt missen.

Oorspronkelijk afkomstig uit Florida met wortels die teruggaan tot 1996 – de vroege EP’s “Web Of Lies” en “All Throttle No Bottle” documenteren hun oorsprong – heeft Reno Divorce sinds 2001 Denver als thuisbasis, waar ze vier studioalbums hebben opgenomen en een uitzonderlijk loyale fanbase hebben opgebouwd in de VS en Europa.

Kerrang! heeft ze omschreven als een “vreemd ontroerende punkrockband die zijn cynische, ontevreden hart brutaal op de mouw draagt als een verwoeste romanticus” en Denver’s Westword prees een van hun albums als “het album dat Mike Ness graag had willen schrijven”. Als een band die intiem bekend is met het leven in een busje, heeft Reno gespeeld met grootheden als Reverend Horton Heat en US Bombs, evenals invloedrijke Amerikaanse Hardcore-acts zoals TSOL en Agnostic Front.