fbpx

Vergaderen

Vergaderen in een omgeving waar out of the box denken vanzelf gaat? Kom dan met je team naar Blue Collar Hotel in een voormalige Philipsfabriek op Strijp-S in Eindhoven. De combinatie van hotel met bar/restaurant, een theater en starlight lounge met panoramaview in een rock & roll tintje maakt sparren, inspireren en teambuilding tot een feestje.

Jouw vergadering bij Blue COllar Hotel?

VERGADER IN STIJL BIJ BLUE COLLAR HOTEL

Bij Blue Collar Hotel ontbreekt het jou en je collega’s aan niets tijdens jullie vergadering. Ons unieke interieur zorgt voor een inspirerende en ongedwongen sfeer. Begin de dag met een ontvangst in onze gezellige hotelbar, gevolgd door een succesvolle vergadering in onze professionele vergaderruimte. Na afloop kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant. Sluit de dag af met een borrel, waarbij jullie kunnen napraten over een geslaagde meeting.

Wil jij vergaderen in een inspirerende omgeving? Het team van Blue Collar Hotel staat voor je klaar om jouw vergadering tot een succes te maken. Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op