Blue Collar Hotel

BLUE COLLAR HOTEL ZALEN

Zoek je de ideale plek voor jouw zakelijk event? Wil je een paar uur in alle rust vergaderen of een knallend bedrijfsfeest organiseren? Bij Blue Collar Hotel kan het in onze zorgvuldig ingerichte en professioneel uitgeruste zalen. Wij doen er alles aan om van jouw event wat bijzonders te maken. Onze unieke combinatie van hotel, bar/restaurant, theater en starlight lounge met panoramisch uitzicht, in de inspirerende omgeving van een voormalige Philipsfabriek op het bruisende Strijp-S in Eindhoven geeft jouw evenement of feest net dat beetje extra rock & roll.

Meer weten over mogelijkheden en prijzen?

PERFECTE ZAAL VOOR EVENT OF FEEST BIJ BLUE COLLAR HOTEL

Bij Blue Collar Hotel ontbreekt het jou en je team of gasten aan niets. Ons bijzondere interieur zorgt voor een ontspannen en creatieve sfeer. Start met een warm welkom in onze gezellige hotelbar en ga vervolgens verder in onze professionele zaal. Met plezier serveren we jou en je gasten een heerlijke lunch of diner in ons restaurant. Bovendien kun je lekker afsluiten met een drankje in onze bar. Het team van Blue Collar Hotel staat heel graag voor je klaar om je vergadering, event of feest tot een succes te maken.

Kortom, zoek je een zaal op een inspirerende locatie waar alles aanwezig is om het voor jou en je team of gasten onvergetelijk te maken? Dan ben je bij Blue Collar Hotel aan het juiste adres.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen voor het huren van een zaal bij Blue Collar Hotel? Neem gerust vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Theaterzaal

Blue Collar Hotel staat bekend om haar bijzondere concerten, evenementen en shows in haar eigen theaterzaal. Zorgvuldig ingericht en professioneel uitgerust. Je waant je in een nachtclub uit de jaren ’20. Presentaties, talkshows, feestjes of een private dinner, ook voor jouw zakelijke event is het theater beschikbaar. Er is een flinke bar, plek voor 100 zitplaatsen met tafeltjes en 220 staanplaatsen en een professioneel podium met projectiescherm en beamer. Een heerlijke besloten plek voor jou en je gasten.

Vergaderzaal

Soms is het heel verfrissend om uit je bekende omgeving te stappen en ergens anders te vergaderen, te brainstormen of te leren. Onze Starlight lounge is geen standaard vergaderruimte. Het fantastische uitzicht over Strijp-s en Eindhoven biedt je letterlijk nieuwe inzichten. In deze stoere, industriële ruimte is plek voor tot 120 personen, er is een beamer en projectiescherm en je hebt er alle privacy.

Starlight lounge

Bovenin het hotel ligt de Starlight Lounge. Een fantastische ruimte met spectaculair, panoramisch uitzicht over Eindhoven. Vroeger deed het dienst als kantine voor Philipsmedewerkers, nu kun jij het huren voor jouw event. Flipover, beamer, projectiescherm en een professioneel geluidssysteem zijn aanwezig, net als uitgebreide cateringfaciliteiten voor grote groepen.